meest gestelde vragen

Hieronder vind je de meest gesteelde vragen. Staat je vraag niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op.

Een gemiddelde bruiloft voor de hele dag kost € 799,- bij Hovik Media. Natuurlijk kan de prijs variëren afhankelijk van jouw wensen. Denk hierbij aan of je een album en/of USB box wilt, aantal uren, locatie, etc.

Het aantal foto’s dat je van ons krijgt is afhankelijk van de soort fotografie. Bijvoorbeeld bij een fotoshoot van ongeveer 1,5 uur heb je circa 80 foto’s en bij een gemiddelde bruiloft voor de hele dag circa 600 foto’s. Er is geen maximum foto’s verbonden aan onze pakketten. Kortom, je krijgt alle bruikbare foto’s die gemaakt wordt.

Hieronder zie je een indicatie:

• Bruiloft – binnen 2 maanden

• Verloving – binnen 1 maand

• Verjaardag – binnen 1 maand

• Fotoshoot – binnen 1 maand

Tijdens een drukke periode, zoals de zomer, kan het zijn dat het iets langer duurt dan normaal.

Alle foto’s worden digitaal geleverd met de originele kwaliteit en zonder watermerk (logo van Hovik Media). Hierbij maak ik gebruik van online cloud diensten en mijn eigen website www.hovikmedia.nl. De klant krijgt altijd een privé link waaruit de foto’s kunnen worden gedownload. Het is natuurlijk ook mogelijk om voor een kleine prijs foto’s op een USB te krijgen.

Het is altijd mogelijk om eigen ideeën in te brengen. Daarvoor is het handig om telefonisch contact op te nemen. Ik kan uiteraard niet plotseling een andere fotografie style realiseren, maar we kunnen de mogelijkheden met elkaar bespreken.

Hovik Media is gevestigd in Zwolle. Daarnaast zijn wij beschikbaar door heel Nederland en Europa.

Een reservering plaatsen kan bij ons op een eenvoudig manier. Het kan door middel van een contactformulier op onze website, whatsapp, social media of bellen.

Het is zeker mogelijk om foto’s te laten afdrukken bij Hovik Media. Daarnaast kun je bij ons terecht voor een FineArt poster en/of een prachtige album.

Helaas leveren wij geen onbewerkte foto’s aan onze klanten.

Betalen kan via bank of contant. 

Annuleren of verplaatsen is mogelijk, hier zijn echter een aantal voorwaarden aan verbonden. Een annulering moet 3 maanden vòòr de gereserveerde datum plaatsvinden. Als de annulering niet tijdig wordt doorgegeven, zal 25% van het totale bedrag in rekening worden gebracht. Een verplaatsing is alleen kosteloos mogelijk, als ik op een nieuwe gewenste datum beschikbaar ben. Is een verplaatsing niet mogelijk, dan gelden de voorwaarden van de annulering.

Hovik Media werkt zeker met videograven. Binnen ons netwerk werken wij samen met verschillende videograven met diverse stylen en prijzen.

Hovik Media is al jaren bezig met het fotograferen van diverse gelegenheden. Hierdoor hebben wij een breed netwerk opgebouwd. Indien nodig, zijn wij altijd bereid om jouw te helpen bij het vinden van een DJ, catering, cameraman, taart, decoratie etc.

Tevens verhuren wij een unieke Magic Mirror Photobooth voor maar €499,-. Voor meer informatie kun je een kijkje nemen op www.hovikmedia.nl/photobooth. Wil je de photobooth langer dan 5 uur of juist korter dan 5 uur huren? Of heb je andere vragen/wensen? Neem dan contact met ons op.