Diensten

FOTOGRAFIE

Hovik Media kan benaderd worden voor verschillende fotografische doeleinden. Heb jij een professionele trouwfotograaf nodig of fotografie voor een aanzoek, verjaardag, evenement, babyshower of gewoon een leuke party, dan kunnen wij jouw bijzondere dag vastleggen.

 
Wil jij een memorabele fotoshoot samen met jouw geliefde, vrienden of familieleden op een bijzonder locatie? Onafhankelijk van locatie en tijdstip is Hovik Media beschikbaar.

FOTO BEWERKING

Ook kun je bij ons terecht voor het bewerken van jou foto’s. Door jarenlange ervaring hebben wij de nodige vaardigheden ontwikkelt om jou foto’s op een professionele manier te laten opvallen.

ALBUM EN FINEART

Het is mogelijk om door Hovik Media een fotoboek te laten ontwerpen in een eenvoudig of stijlvol design.
Daarnaast kunnen wij jou gewenste foto ook in FineArt ontwerpen, bij deze druktechniek komen alle details in jou foto volledig samen. Bij FineArt wordt de foto eerst met intense, kwalitatieve inkt op uitstekend fotopapier gedrukt. Vervolgens wordt deze afdruk mat of glanzend gelamineerd, afhankelijk van jouw wensen.

Photobooth

Een PhotoBooth maakt iedere gelegenheid compleet! Met deze sfeerverhogende PhotoBooth kunnen jouw gasten zelf fantastische en hilarische gezelligheidsfoto’s maken voor een leuke herinnering.
De foto’s worden opgeslagen en automatisch gedrukt met behulp van de speciale professionele fotoprinter. De foto’s zijn zowel digitaal als uitgedrukt beschikbaar.

€ 499