Vier redenen om gebruik te maken van Hovik Media
Ik vind het belangrijk dat de mooiste momenten in ons leven vastgelegd kunnen worden in hoogwaardige kwaliteit. Is het niet dat de foto's ons het herbeleven van een moment kunnen geven? Foto's zijn het dierbaarste bezit wat je kan hebben. Of het nou van je geliefde is, van jullie bruiloft, van jullie eerste kind samen of een groot evenement. Bij Hovik Media zorg ik voor de herbeleving.

Trouwfoto’s
Ben je op zoek naar een professionele fotograaf? Je kan mij inhuren voor jullie bruiloft. Na afloop ontvang je van mij een privé link met alle mooiste trouwfoto’s er in. Deze leuke trouwfoto’s kun je gebruiken voor om nogmaals te genieten van alle mooie momenten. Het is misschien ook handig om bijvoorbeeld een foto van jullie trouwdag in huis op te hangen.
Ontdek de trouwfoto’s van Noro en Ani: Klik hier

Verlovingsshoot
Naast trouwfoto’s doe ik ook aan een verlovingsshoot. De belangrijkste reden voor verlovingsshoot is om de herinnering aan je verloving vast te leggen. Daarnaast is een verlovingsshoot alvast een mooie gelegenheid om mij beter te leren kennen voor jullie trouwdag. Op die manier voelen jullie je al wat meer comfortabel voor de lens.
Bekijk hier de verlovingsshoot van Noro en Hegine: Klik hier

Verjaardag fotoshoot
We staan er niet altijd bij stil, maar voor je het weet zijn de kinderen groot. De eerste verjaardag van je kind is altijd bijzonder. Daarom is het belangrijk om dit moment vast te leggen door Hovik Media, zo leg je de verjaardag vast met een leuke verjaardag fotoshoot.
Bekijk hier de verjaardag fotoshoot van Michael: Klik hier

Andere feestgelegenheid
Zoek je een fotograaf voor een andere feestgelegenheid? Ook hiervoor ben je bij mij aan het juiste adres. Kwaliteit en creativiteit staan bij mij hoog in het vaandel.
Daarnaast ben ik betrouwbaar, snel en servicegericht. Ik biedt voor iedereen de beste kwaliteit tegen een scherpe prijs. Bekijk hier voor mijn tarieven.
Ben je enthousiast geworden van mijn diensten? Je kan altijd contact met mij opnemen. Ik hoor het graag wat ik voor je kan betekenen!
Back to Top